Házi disznótoros krumpliágyon egyben sütve

Házi disznótoros krumpliágyon egyben sütve
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 2 szál hurka
  • 1 szál kolbász
  • 1 kg burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 teáskanál majoránna
  • 4 evőkanál maradék kolbászzsír (vagy sertészsír, sózva, borsozva)
  • 2 szál hurka
  • 1 szál kolbász
  • 1 kg burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 teáskanál majoránna
  • 4 evőkanál maradék kolbászzsír (vagy sertészsír, sózva, borsozva)

Elkészítés:

Egy tepsit zsírral kikenünk, belerakjuk a hurkákat és kolbászt. A burgonyát és hagymát meghámozzuk, előbbit vastagabb karikára, a hagymát nagyobb kockára vágjuk és belerakjuk a kolbász és a hurka közé. A tetejét megszórjuk majoránnával, sóval, borssal. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb. 30-40 percre, amíg szép piros ropogósra sül.

Egy pecsenyéstálra szedjük, majd házi savanyúságot és puha kenyeret kínálunk hozzá.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!