Harcsapaprikás

Harcsapaprikás

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

A harcsapaprikáshoz:

  • 1 kg harcsafilé
  • 2-3 evőkanál olaj
  • 1 nagyobb vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 zöldpaprika
  • 2 kisebb paradicsom
  • fűszerpaprika
  • borsikafű
  • majoranna
  • 1 evőkanál liszt
  • 1,5 dl tejföl

Elkészítés:

A hagymát finomra vágom, és az olajon megdinsztelem, felöntöm egy kis vízzel, hozzáadom a fokhagymát is, és jól szétfőzöm. Megszórom pirospaprikával, dobok bele paradicsomot, paprikát.

Belerakom a kockára vágott harcsát, megsózom, fűszerezem borsikafűvel, majorannával, és készre főzöm. Mielőtt egészen megfő, a tejfölt pici liszttel kikeverem, és a paprikásra öntöm.

Galuskával tálalom.

Hasonló receptek