Hamis töltött csirkecomb

Hamis töltött csirkecomb

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 1 hagyma
  • 15 dkg gomba
  • 6 ek. olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 8 zsemle
  • 5 tojás
  • 10 dkg zöldborsó
  • 4 ek. zsemlemorzsa
  • 2 tojás
  • bors

Elkészítés:

A combokat kettévágom, a hagymát és a gombát megtisztítom. A finomra vágott hagymát serpenyőben 3 kanál olajon megpirítom, a kockára vágott gombát kb. 3 percig a hagymával együtt sütöm, majd az aprított petrezselymet beleszórom, és a tűzről lehúzom.

A zsemléket vízben megáztatom, majd kicsavarom. Az apróra kockára vágott főtt tojást, a kiengedett zöldborsót, a zsemlemorzsát és a hagymás gombát hozzáadom, kb. 1 kiskanál sóval, borssal fűszerezem.

Egy tepsit a maradék olajjal kikenek, a zsemlés massza felét belesimítom, a fűszerezett combokat belenyomom, majd a massza másik részét a combokra teszem.

Alufóliával letakarva 180 fokon, 45 percig sütöm, majd a fóliát levéve 25 percig pirítom.

Neked ajánljuk