Hamis Raffaello

Hamis Raffaello
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 30 dkg zabpehely vagy zabliszt
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 3 evőkanál kókuszolaj
  • 2 evőkanál eritrit
  • annyi kókusztej, amennyit felvesz és formázható lesz
  • 1 citrom héja
  • dió darabok
  • kb. 30 dkg eper
  • 30 dkg zabpehely vagy zabliszt
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 3 evőkanál kókuszolaj
  • 2 evőkanál eritrit
  • kókusztej
  • 1 db citrom héja
  • dió darabok
  • 30 dkg eper

Elkészítés:

A zabpelyhet a kókuszreszelékkel, kókuszolajjal, eritrittel, kókusztejjel és a citromhéjjal összegyúrjuk, majd állni hagyjuk.

Golyókat formázunk, minden golyóba 1 szem diót (mandulát) teszünk, és meghempergetjük kókuszreszelékben. Félbevágott eperrel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti