Hamis melegszendvics (gluténmentes)

Hamis melegszendvics (gluténmentes)
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 db tojás
  • 3 csapott evőkanál paleo vagy gluténmentes sütőliszt (sós ételekhez való)
  • 2 evőkanál kókuszzsír
  • 2 db glutén- és adalékanyag mentes virsli
  • 1 evőkanál kemény sajt
  • 2 teáskanál cukormentes ketchup
  • 2 db tojás
  • 3 csapott evőkanál paleo vagy gluténmentes sütőliszt (sós ételekhez való)
  • 2 evőkanál kókuszzsír
  • 2 db glutén- és adalékanyag mentes virsli
  • 1 evőkanál kemény sajt
  • 2 teáskanál cukormentes ketchup

Elkészítés:

Pár perc alatt kész ez a finom és egészséges reggeli, amit akár uzsonnás dobozba is csomagolhatunk.

Bio boltokban, web áruházakban, de nagyobb áruházláncokban is többféle sütőliszt keverék közül választhatunk.

A tojásokat villával felhabosítjuk, hozzáadjuk a lisztet, majd a masszát 4 felé adagolva kevés kókuszzsírra, serpenyőbe adagoljuk.

A virslit fél cm-es darabokra vágjuk és egyenlően elosztva belenyomkodjuk a tésztába. Kb 2 perc sütés után két villa között átfordítjuk és a másik oldalát is átsütjük.

Még forrón rászórjuk a lereszelt sajtot, majd cukormentes ketchuppal tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Bodnár Éva küldte be. Köszönjük!