Hozzávalók:
  • 8 szelet halfilé
  • tej
  • A sörtésztához:
  • 1 tojás
  • 5 dkg liszt
  • 3 dl sör
  • A tartármártáshoz:
  • 10 dkg majonéz
  • 1 kis pohár tejföl
  • bors
  • mustár
  • cukor
  • 8 szelet halfilé
  • tej
  • 1 db tojás
  • 5 dkg liszt
  • 3 dl sör
  • 10 dkg majonéz
  • 1 pohár (kis) tejföl
  • bors
  • mustár
  • cukor

Halszeletek sörtésztában

Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A halszeleteket sós tejben pácolom, fél órán keresztül. Közben elkészítem a sörtésztát az alapanyagokból. Ha a hal eleget pácolódott, akkor lecsepegtetem és belemártom a sörtésztába, majd kisütöm a húst forró olajban. A tartármásrtáshoz összekeverem a hozzávalókat, utána a halat ezzel tálalom, még melegen.