Halloweeni tejszínes krém

Halloweeni tejszínes krém
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 4 adaghoz:
  • 200 ml cukrászhab (jó minőségű)
  • fél üveg meggybefőtt
  • a meggybefőtt leve
  • a díszítéshez:
  • gumicukor szem
  • 200 ml cukrászhab (jó minőségű)
  • fél üveg meggybefőtt
  • a meggybefőtt leve
  • gumicukorszem

Elkészítés:

A tejszínt egy mélyebb edénybe öntjük és habverővel felverjük. Ezután hozzá adjuk a lecsöpögtetett meggybefőttet és óvatosan elkeverjük a habban. Ezután a habot fagyis kelyhekbe tesszük.

Egy réteg hab, kevés meggybefőtt lé, ismételten hab, majd meggybefőtt lé és a végén újra hab – így rétegezzük a poharakban. A végén gumicukor szemekkel díszítjük.

Megjegyzés:

A receptet Nemes-Pádár Csilla küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti