Halgulyás

Halgulyás

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg hal vegyesen (kárász, keszeg, törpeharcsa, ponty)
  • 2 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 3 szál répa
  • 1 szál petrezselyem gyökér
  • 5 darab kisebb burgonya
  • piros, őrölt paprika
  • 2 darab halászlé kocka
  • tarhonya
  • víz

Elkészítés:

A meghámozott és kockára vágott hagymát olajon megpirítjuk, megszórjuk piros paprikával és felöntjük vízzel.

Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, a halászlé kockákat és azokat elkezdjük főzni.

Amikor a zöldségek majdnem megfőttek, a levesbe tesszük a felszeletelt halat és a tarhonyát. Ezután kb. 15-20 perc alatt készre főzzük a levest. Ízlés szerint sózzuk.

Hasonló receptek