Halfilé sajtkrémmel töltve, kapribogyó mártással

Halfilé sajtkrémmel töltve, kapribogyó mártással
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 halfilé
  • a töltelékhez:
  • 1 tubus krémsajt
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • 1 evőkanál no carb panírmorzsa (vagy sima zsemlemorzsa)
  • 1 kávéskanál provenszi fűszerkeverék
  • a kenéshez:
  • kevés olvasztott vaj
  • fél citrom leve
  • a mártáshoz:
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál kapribogyó
  • pici citromlé
  • 1 dl tejszín
  • 1 g fokhagyma
  • 4 db halfilé
  • 1 tubus krémsajt
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • 1 evőkanál no carb panírmorzsa (vagy sima zsemlemorzsa)
  • 1 kávéskanál provenszi fűszerkeverék
  • kevés olvasztott vaj
  • fél db citrom leve
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál kapribogyó
  • pici citromlé
  • 1 dl tejszín
  • 1 g fokhagyma

Elkészítés:

A halfilét megsózzuk, és picit állni hagyjuk.

A töltelék hozzávalóit összekeverjük.

A halfilékre kenjük a tölteléket, feltekerjük, kevés olvasztott vajat kenünk rá, és citromlével megcsepegtetjük, és sütőzacskóba téve 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Ezután kivágjuk a zacskót, és további öt percig grillezzük.

A mártáshoz kevés vajon átforgatjuk a kapribogyót, sózzuk, pici fokhagymát adunk hozzá, kevés citromlét csepegtetünk rá, majd a tejszínnel összeforraljuk.

Rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!