Halászlé sokféle halból

Halászlé sokféle halból

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 ponty

Az alapléhez:

  • apró hal
  • 1 fej hagyma
  • kárász
  • babérlevél
  • pirospaprika
  • 1 konzerv sűrített paradicsom
  • vörösbor
  • olaj
  • csípőspaprika
  • bors
  • törpeharcsa
  • ponty feje
  • keszeg

Elkészítés:

Elkészítés:

Szeleteljük fel patkókra a pontyot! Sózzuk, borsozzuk.

Tegyük fel főni egy fazékba az apró halakat, a ponty fejét, borsot, sót, hagymát, a paprikákat, a paradicsomkonzervet és babérlevelet!

Ha megfőtt, szűrjük le, szálkázzuk ki a halakat és passzírozzuk át őket!

Tegyük vissza a leszűrt hallevet a tűzre! Adagoljuk bele a halat, és rakjuk bele az olajat, a bort és a pontyszeleteket! Főzzük még pár percet!

Hasonló receptek