Hozzávalók:
  • 30 dkg rizs
  • 1 citrom
  • 20 dkg sóska
  • 20 dkg spenót
  • 15 dkg tonhal
  • 2 ek. olaj
  • 30 dkg rizs
  • 1 citrom
  • 20 dkg sóska
  • 20 dkg spenót
  • 15 dkg tonhal
  • 2 ek. olaj

Halas-rizses egytál étel

Elkészítési idő
2,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória közepesen költséges

Elkészítés:

A rizst megmosom, sós vízben megfőzöm. A citrom levét kifacsarom, és leszűröm.

A spenótot és a sóskát forró, sós vízben 10 percig főzöm, leszűröm. A halat hagyom kiengedni, majd apró darabokra vágom.

A rizst összekeverem az olajjal, a citrom levével, a spenóttal és a sóskával. A halat olajban kisütjük. Majd a rizses zöldséghez adagolom, ízlés szerint sózom, borsozom, és jól összekeverem.

Citromgerezddel díszítve tálalom.