Halas-céklás szendvics

Halas-céklás szendvics

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

12 darabhoz:

  • 2 nagyobb szem burgonya
  • 4 nagy szelet magos rozskenyér
  • 10 dkg főtt cékla
  • 15 dkg füstölt pisztráng
  • 1-1,5 dl tejföl tejföl
  • 1 szál zöldhagyma

Elkészítés:

A burgonyát héjában puhára főzzük. Lehűtjük, meghámozzuk, majd 12 szeletre vágjuk.

Közben a rozskenyerekből kiszaggatunk 12 darab. A füstölt halat 12 darabra vágjuk.

A kenyereket megkenjük tejföllel, ráhelyezünk 1-1 szelet burgonyát, sózzuk, borsozzuk. Erre 1-1 szelet céklát teszünk, majd 1-1 darab halat. A maradék tejfölt rácseppentjük, és a felaprított zöldhagymával meghintjük.

Hasonló receptek