Hagymával sült csirkecomb

Hagymával sült csirkecomb

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 kávéskanál ételízesítő
  • 1 kávéskanál majoránna
  • 1 teáskanál szárnyas fűszerkeverék
  • 1 teáskanál durvára őrölt bors
  • 1 mokkáskanál őrölt kömény
  • 2-3 evőkanál libazsír

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, befűszerezzük.

A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük.

A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymát. 2 dl vizet öntünk alá, és lefóliázva 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap

Neked ajánljuk