Hagymás rostélyos

Hagymás rostélyos

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 szelet marharostélyos

A pácoláshoz:

  • 4 ek. mustár
  • steak fűszerkeverék
  • őrölt feketebors
  • étolaj

A sült hagymához:

  • 8 fej vöröshagyma
  • étolaj
  • finomliszt

Elkészítés:

A húst megfosztom a hártyáitól, felesleges zsírtól, majd kissé kiklopfolom, inakat bevagdosom.

Őrölt borssal, steak fűszerrel, mustárral kenem, majd leöntöm olajjal, hogy ellepje és minimum egy napot pácolom benne.

A felkarikázott hagymát lisztbe forgatom és bő, forró olajban kisütöm őket, a felesleges olajat felitatom róluk.

A húsok mindkét oldalát kisütöm kis olajon, utána a hagymakarikákkal és hasábkrumplival tálalom.

Neked ajánljuk