Hagymás csirkemáj

Hagymás csirkemáj
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 púpozott evőkanál kacsazsír
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1-2 teáskanál majoranna (ízlés szerint)
  • 1 evőkanál pirosparika (ízlés szerint)
  • 60 ml víz só
  • köret: amit szeretnénk
  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 púpozott evőkanál kacsazsír
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1-2 teáskanál majoranna
  • 1 evőkanál pirosparika
  • 60 ml víz só

Elkészítés:

A vöröshagymát felszeleteljük (nem kockázzuk), a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a kacsazsírt, és üvegesre pirítjuk benne a vöröshagymát, majd rádobjuk a szeletelt fokhagymát is.

Ezután hozzáadjuk a csirkemájat is, átforgatjuk vele 1-2 perc alatt. Hozzáadjuk a majorannát is, és azzal is jól átforgatjuk. Lezárjuk a hőt, hozzákeverjük a fűszerpaprikát, és rögtön felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, majd további 8 percen át főzzük.

Megjegyzés:

A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti