Hozzávalók:
  • 40 dkg darált marhahús
  • 20 dkg darált sertéshús
  • 4 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 ek. olaj
  • bors
  • 40 dkg darált marhahús
  • 20 dkg darált sertéshús
  • 4 fej vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 ek. olaj
  • bors

Hagymás csevap

Elkészítési idő
3,0 7 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A húsokat ízesítem sóval, borssal, áttört fokhagymával.

Alaposan összedolgozom a masszát és 5 cm hosszú és 2 cm széles rudakat gyúrok belőle, vizes kézzel.

Serpenyőben, kevés olajon kisütöm őket és kockázott hagymával tálalom.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti