Hozzávalók:
  • 40 dkg lilahagyma
  • 3 dkg összezúzott fokhagyma
  • 3 konzerv bab
  • 30 dkg füstölt bacon
  • 10 dkg füstölt kenyérszalonna
  • 1 üveg gomba
  • liszt
  • pirospaprika
  • pirosarany
  • 40 dkg lilahagyma
  • 3 dkg összezúzott fokhagyma
  • 3 konzerv bab
  • 30 dkg füstölt bacon
  • 10 dkg füstölt kenyérszalonna
  • 1 üveg gomba
  • liszt
  • pirospaprika
  • pirosarany

Hagymás bab

Elkészítési idő
4,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Aprítsuk fel a salonnát és a vöröshagymát, majd pirítsuk üvegesre a hagymát, adjuk hozzá a gombát, és a babkonzervet a levével együtt, majd főzzük pár percig.

Szórjuk bele az összeört fokhagymát, keverjünk hozzá lisztet, fűszerpaprikát, pirosaranyat, és addog forraljuk, amíg el nem fő róla az összes víz.