Hozzávalók:
  • 40 dkg lilahagyma
  • 3 dkg összezúzott fokhagyma
  • 3 konzerv bab
  • 30 dkg füstölt bacon
  • 10 dkg füstölt kenyérszalonna
  • 1 üveg gomba
  • liszt
  • pirospaprika
  • pirosarany
  • 40 dkg lilahagyma
  • 3 dkg összezúzott fokhagyma
  • 3 konzerv bab
  • 30 dkg füstölt bacon
  • 10 dkg füstölt kenyérszalonna
  • 1 üveg gomba
  • liszt
  • pirospaprika
  • pirosarany

Hagymás bab

Elkészítési idő
4,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Aprítsuk fel a salonnát és a vöröshagymát, majd pirítsuk üvegesre a hagymát, adjuk hozzá a gombát, és a babkonzervet a levével együtt, majd főzzük pár percig.

Szórjuk bele az összeört fokhagymát, keverjünk hozzá lisztet, fűszerpaprikát, pirosaranyat, és addog forraljuk, amíg el nem fő róla az összes víz.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti