Hozzávalók:
  • mélyhűtött tengeri halfilé
  • 1 csomag halas fűszerkeverék
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 dl tejszín
  • mustár
  • bors
  • mélyhűtött tengeri halfilé
  • 1 csomag halas fűszerkeverék
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 dl tejszín
  • mustár
  • bors

Hagymán sült tengeri halfilé

Elkészítési idő
5,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A halat fűszerkeverékkel szórjuk meg.Tejszínt, mustárral, borssal keverjük.Tepsit kikenjük margarinnal.Vékonyra szelt hagymával borítjuk a tepsi alját és erre rakjuk a halfilét, amelyet vékonyan kenjük mustáros, borsos tejszínnel.Felszeletelt krumplit rakunk mellé.Letakarjuk fóliával a tepsit és ha a hal megsült, még fólia nélkül pirítjuk 20 percet.