Habos gesztenyekrémleves

Habos gesztenyekrémleves

Elkészítési idő

15 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 25 dkg gesztenyepüré
  • 8 dl tej
  • 1 tasak vaníliás pudingpor
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 3 ek. cukor
  • 10 dkg mazsola
  • 0,5 dl rum
  • tejszínhab

Elkészítés:

Egy merőkanál tejben oldom a pudingport és cukrot.

A többit felforralom, majd a pudingot beleöntöm és áttört gesztenyepürét adok hozzá.

1-2 percet főzöm, utána tűzről levéve vaníliás cukorral édesítem és botmixerrel turmixolom.

Rumba áztatott mazsolával és tejszínhabbal díszítve tálalom.

Neked ajánljuk