Gyors vargányás penne

Gyors vargányás penne
Elkészítési idő
5,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 40 dkg vargánya gomba (bármilyen más gomba is jó)
  • 1-2 db paradicsom
  • 40-50 dkg penne tészta (lehet gluténmentes kukorica tészta is)
  • 15 dkg sajt reszelve vagy kicsi darabokra vágva
  • bors
  • bazsalikom
  • petrezselyem
  • citromfű (elhagyhatóak)
  • olaj
  • 40 dkg vargánya gomba
  • 1-2 db paradicsom
  • 40-50 dkg penne tészta
  • 15 dkg sajt
  • bazsalikom
  • petrezselyem
  • citromfű
  • olaj

Elkészítés:

A gombát kicsi olajon vagy zsíron megpároljuk (kb. 10 perc), megsózzuk, borsozzuk és a két paradicsomot is beletéve összerottyintjuk.

A tésztát kifőzzük, leszűrjük és a gombás raguval összekeverjük, sajtot szórunk rá, és aki szereti, a zöld fűszerekkel megszórhatja.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti