Gyors reggeli frittata spenóttal, ricottával, paradicsommal

Gyors reggeli frittata spenóttal, ricottával, paradicsommal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 tojás
  • 2 vöröshagyma
  • 2 paradicsom
  • 100 g spenót
  • 100 g ricotta
  • bors
  • bazsalikom
  • olaj
  • 3 db tojás
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 db paradicsom
  • 100 g spenót
  • 100 g ricotta
  • bors
  • bazsalikom
  • olaj

Elkészítés:

Kevés olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felvágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint kevés bazsalikomot adunk hozzá, majd a tűzről lehúzzuk.

Átkeverjük, majd egy kisebb kivajazott tűzálló tálba tesszük, ráhalmozzuk a ricottát, a tetejére öntjük a megsózott felvert tojást, és 160 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük. Csírákkal tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!