Gyors babapiskóta glutén- és tejmentesen

Gyors babapiskóta glutén- és tejmentesen
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 4 db M-es tojás
  • 1 db Vaníliás cukor
  • 100 g cukor
  • csipet só
  • reszelt citromhéj
  • 140 g gluténmentes lisztkeverék /Alfamix, SchärB/
  • 4 db M-es tojás
  • 1 db Vaníliás cukor
  • 100 g cukor
  • csipet
  • reszelt citromhéj
  • 140 g gluténmentes lisztkeverék /Alfamix, SchärB/

Elkészítés:

A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját kikeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, sóval, reszelt citromhéjjal, majd fakanállal óvatosan hozzákeverjük a kemény habbá vert fehérjét és végül a lisztet.

Habzsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsibe csíkokat húzunk belőle. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt megsütjük.

Tökéletes tiramisu alap!

Megjegyzés:

A receptet Csernáczki Zsanett küldte be. Köszönjük!