Grillezett sajt lecsóval

Grillezett sajt lecsóval
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 3 fej vöröshagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 zöld cukkini
  • 2 sárga cukkini
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor kapor
  • 6 tv paprika
  • 3 paradicsom
  • 60 dkg grillsajt vagy kecskesajt (amit lehet pirítani)
  • 3 fej vöröshagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 db zöld cukkini
  • 2 db sárga cukkini
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor kapor
  • 6 db tv paprika
  • 3 db paradicsom
  • 60 dkg grillsajt vagy kecskesajt (amit lehet pirítani)

Elkészítés:

A hagymát meghámozzuk, felszeleteljük, 2 ek. olajon elkezdjük dinsztelni, megsózzuk. Közben a cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, ha kell, magjait kikaparjuk, majd 1 centis darabokra vágjuk. A hagymára szórjuk, és kb. 10 percig főzzük.

A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A kaprot leöblítjük, felaprítjuk. A paprikát, a paradicsomot megmossuk, kisebb darabokra vágjuk. A 10 perc után a tökhöz keverjük a fokhagymával együtt, majd még 10-15 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kaprot.

A sajtot felszeleteljük 1,5 cm vastag szeletekre. Serpenyőben olajat hevítünk és lepirítjuk a sajtok mindkét oldalát. A lecsóval tálaljuk.



Megjegyzés:

Fotó: Recepttár

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti