Grillezett sajt és ráknyárs citrommal

Grillezett sajt és ráknyárs citrommal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • személyenként:
  • 100 g rákhús
  • olaj
  • chili
  • fokhagyma
  • citrom
  • grillezhető sajt
  • 100 g rákhús
  • olaj
  • chili
  • fokhagyma
  • citrom
  • grillezhető sajt

Elkészítés:

A rákhúst bepácoljuk kevés olajban sóval, összezúzott fokhagymával, chilivel elkevert olajba, majd nyársra (hurkapálcikára) húzzuk a citromkarikákkal felváltva.

A grillre tesszük, mellette a sajtokat megrillezzük és ár tálalhatjuk is.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!