Elkészítés:
A húst 6-8 részre szelem, kiklopfolom és olajjal, gyros fűszerrel dörzsölöm, majd 1 éjszakát érlelem a hűtőben, letakarva.
A lilakáposztát vékonyra metélem és kis sóval fél órát állni hagyom, majd kinyomkodom.
A paradicsomot félkarikákra szelem, a vöröshagymát felszelem vékonyra, a salátát felcsíkozom.
A joghurtot áttört fokhagymával, kis sóval, borssal keverem.
A paprikakrémet fél kk. vízzel higítom.
Forró rostélyon kisütöm a húsokat, mindkét oldalát 4-4 perc alatt, majd felcsíkozom.
A zöldségeket, húst pitába halmozom és a joghurttal, paprikakrémmel leöntöm.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
görög
,
szabadtűzi étel
,
klasszikus
,
mediterrán
,
grill
,
buli
,
társaság
,
pénztárcabarát
,
egyszerű
,
60 perc
,
főétel
,
sertéshúsos
,
káposztás
,
joghurtos