Grillezett csülök

Grillezett csülök
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 csontozott csülök (kb. 1,5 kg)
  • 4 dl olaj
  • 1 csomag grill pác
  • 40 dkg csiperkegomba
  • 1 csomag friss kevert saláta
  • 1 dl majonéz
  • 1 dl natúr joghurt
  • 1,5 kg csontozott csülök
  • 4 dl olaj
  • 1 csomag grill pác
  • 40 dkg csiperkegomba
  • 1 csomag friss kevert saláta
  • 1 dl majonéz
  • 1 dl natúr joghurt

Elkészítés:

A csontozott csülköt feldaraboljuk. A pácot 2 dl olajban elkeverjük és beletesszük a csülök darabokat és egy éjszakán át pácoljuk.

A grill serpenyőt/tárcsát felhevítjük, beleöntünk 2 dl olajat és szép pirosra meggrillezzük a csülök darabokat.

Amikor kész, a megtisztított gombákat is meggrillezzük a megmaradt pörkös, fűszeres olajban.

A majonézt és a joghurtot egy keverő tálban összekeverjük.

A sülteket a joghurtos öntettel csurgatott friss kevert salátával kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet Nemes-Pádár Csilla küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti