Grillezett camembert és vajhal salátával

Grillezett camembert és vajhal salátával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 2 személyre:
  • bors
  • citromlé
  • halszósz
  • 2 szelet vajhal
  • 1 kis doboz kukorica
  • szójaszósz
  • 20 dkg madársaláta
  • 1/2 kaliforniai paprika
  • 1 kis pohár joghurt
  • 1 fűszeres camembert
  • bors
  • citromlé
  • halszósz
  • 2 szelet vajhal
  • 1 kis doboz kukorica
  • szójaszósz
  • 20 dkg madársaláta
  • 1/2 kaliforniai paprika
  • 1 kis pohár joghurt
  • 1 fűszeres camembert

Elkészítés:


Sózzuk és borsozzuk a vajhalat! Grillen megsütjük néhány perc alatt. Rakjuk mellé a camembert sajtot, és szintén grillezzük meg! Ha a sajt csak meglágyul, akkor jó.

A tányérokra helyezett madársalátára rakjuk rá a kukoricát és a felkockázott paprikát! Keverjünk a joghurtba 1 evőkanál szója- és halszószt! Ízesítsük sóval és pár csepp citrommal!

Öntsük rá az öntetet a salátára, rakjuk mellé a halat és a sajtot, majd egy gerezd citromot!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti