Görög pecsenye

Görög pecsenye

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 12 szelet füstölt szalonna
  • 6 szelet tarja
  • bors
  • fokhagyma
  • vöröshagyma
  • paprika
  • paradicsom
  • 3 dl rizs
  • 2 dl tejföl
  • Piros arany

Elkészítés:

A tepsit kibéleljük füstölt szalonnával, ráhelyezzük a kivert tarjaszeleteket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagymával, vöröshagymával, ismét sóval és borssal.

Teszünk rá karikára vágott paprikát, paradicsomot, majd beterítjük a megmosott rizzsel, csöpögtetünk rá Piros aranyat. Meglocsoljuk 2 dl tejföllel, olajjal, és végül a karikára vágott krumplival lefedjük. Betakarjuk fóliával és megsütjük.

Neked ajánljuk