Görög csirke

Görög csirke
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1,2 kg-os csirke
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 30 dkg sárgarépa
  • 10 dkg mazsola
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl étolaj
  • 3 dkg só
  • csipet bors
  • 1,2 kg-os csirke
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 30 dkg sárgarépa
  • 10 dkg mazsola
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl étolaj
  • 3 dkg
  • bors

Elkészítés:

A feldarabolt csirkét besózom és borsozom, a répát és vöröshagymát, pedig vékonyan felkarikázom.

Beáztatott római tálba fektetem a húst, rárakom a hagymát és répát, mazsolával szórom és borral leöntöm.

Lefedve sütöm 60 percen át, a végén 10 percet pirítom fedél nélkül.