Göngyölt csirke zöldséges rizzsel

Elkészítési idő
60 perc alatt elkészülő ételek
Elkészítés nehézsége
Egyszerű ételek
Árkategória
Közepesen költséges ételek
Hozzávalók:
- 1 bögre rizs
- 2 bögre vegyes zöldség
- 4 szelet csirkemell
- 4 szelet füstölt sonka
- 4 szelet sajt
- sajt
- 1 húsleveskocka
- olaj
Elkészítés:
A rizst pirítsuk meg, majd keverjük össze a felaprított zöldséggel, és tegyük tűzálló tálba. Öntsük fel a húsleveskockából készített levesalappal addig, hogy épp ellepje.
A kiklopfolt húst sózzuk és borsozzuk meg, ezt követően mindegyikre tegyünk egy szelet sonkát és egy szelet sajtot, majd göngyöljük fel.
A hústekercseket tegyük a rizs tetejére, fedjük le alufóliával és süssük meg.
Miután megsült a hús, vegyük le az alufóliát, szórjuk meg reszelt sajttal és tegyük vissza, hogy szépen megpiruljon a teteje.
Hasonló receptek
-
Baconos krumplisaláta zöldborsós karajjal
-
Sajtbundában sült pulykamell krumplisalátával
-
Spárgás halfilé
-
Sült paprikakrémes csirkés tészta
-
Csirkeszárnyas egytál
-
Sonkás-tojásos tészta
-
Sonkával-tojással göngyölt csirkemell
-
Sonkás sajttekercs
-
Spárgás-sárgarépás csirkemellragu
-
Konfitált sertéstarja tavaszi zöldségekkel burgonyakosárban