Gombával sült kacsamáj

Gombával sült kacsamáj

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg kacsamáj
  • 50 dkg csiperkegomba
  • 2 fej hagyma
  • 15 dkg szalonna
  • 6 dkg vaj
  • 4 dl tejföl
  • 2 kanál olaj
  • 1 kanál liszt
  • 1 kk. pirospaprika
  • 1 kanál aprított petrezselyem
  • bors

Elkészítés:

Forró olajba felkockázott szalonnát rakok.Mikor már pirul, a felcsíkozott hagymát is rádobom és dinsztelem rajta üvegesre, ekkor a negyedekre darabolt gomba is rákerül.Fűszerezem sóval, borssal, pirospaprikával.Ha a gomba már megfőtt, tejfölt teszek rá.A májat vajon, serpenyőben pirítom, utána a raguba belerakom és főzök rajta egyet.Besűrítem a liszttel és apróra vágott petrezselyemmel szórom.

Neked ajánljuk