Gombás szarvasragu

Gombás szarvasragu

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 80 dkg szarvaslapocka
  • 2 dl vörösbor
  • 20 dkg gomba
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 fej hagyma
  • 8 dkg zsír
  • babérlevél
  • kakukkfű
  • paradicsompüré

Elkészítés:

Elkészítés:

Pirítsuk meg zsíron az apróra vágott hagymát! Engedjük fel vízzel, majd pároljuk rövid ideig!

Tegyük a kockára vágott húst a hagymára! Ízesítsük fokhagymával, sóval, kakukkfűvel és babérlevéllel! Pároljuk fedő alatt! Ha félig megpuhult a húst, adjuk hozzá a paradicsompürét és a bort! Tegyük bele a szeletekre vágott gombát! Pároljuk készre!

Burgonyakrokett való hozzá.

Hasonló receptek