Gombás-szalonnás melegszendvics

Gombás-szalonnás melegszendvics

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 5 kifli vagy zsemle
  • 50 dkg gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • ketchup
  • őrölt bors
  • pirospaprika
  • reszelt trappista sajt

Elkészítés:

A gombát megmossuk, szeleteljük. A sajtot lereszeljük. A szalonnát és a vöröshagymát fel vágjuk. A kifliket vagy zsemléket kettévágjuk.

A hozzávalókat egy serpenyőbe halmozzuk. A szalonna megpirításával kezdjük, mjad az összes többi hozzávalót összefőzzük.

A felezett kiflikre vagy zsemlékre halmozunk a gombás raguból, megszórjuk reszelt sajttal, és szép pirosra sütjük.

Neked ajánljuk