Gombás spagetti

Gombás spagetti
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg csirkemáj
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1 mokkáskanál törött feketebors
  • 25 dkg spagetti
  • 10 dkg gomba
  • 2 dl tejföl
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg csirkemáj
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1 mokkáskanál törött feketebors
  • 25 dkg spagetti
  • 10 dkg gomba
  • 2 dl tejföl

Elkészítés:



Főzzük meg a spagettit!

Dobjuk a májakat forrásban lévő vízbe!
Főzzük fehéredésig!
Reszeljük le almareszelővel!

Vágjuk össze a szalonnát, majd pirítsuk zsírjára!
Tegyük bele a gombát!
Sózzuk meg, majd pároljuk puhára a saját levében!
Süssük zsírjára!
Ízesítsük majorannával, fokhagymával és borssal!
Pirítsuk 1 percet, majd adjuk hozzá a májreszeléket is!
Pirítsuk pár percet!
Locsoljuk meg a tejföllel!
Forraljuk össze a ragut!