Gombás rostélyos

Gombás rostélyos

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 4 szelet rostélyos
  • 20 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 dl tejföl
  • 2 dl húsleves
  • 1 ek. liszt
  • petrezselyemzöld
  • bors
  • olaj

Elkészítés:

A húsok széleit beirdalom, sóval, borssal hintem és lisztben átforgatom, majd kisütöm mindkét felüket.

Zsiradékon, aprított hagymát dinsztelek, húslevessel felöntöm és átforralom.

A rostélyosra ráhalmozom a hagymát és párolom fedő alatt.

A felszelt gombát kis olajon pirítom és borssal, finomra vágott petrezselyemmel hintve a rostélyoshoz rakom.

A pecsenyelevet lisztes tejföllel habarom be, így tálalom a húst.

Neked ajánljuk