Gombás rizs

Gombás rizs

Hozzávalók:

Hozzávalók 2-3 adaghoz:

  • 4 ek. olaj
  • 1 hagyma
  • 25 dkg gomba
  • 15 dkg rizs
  • 1 tasak Knorr Milánói makaróni Rarfinéria
  • 1 csokor petrezselyem
  • Knorr Gyros Fűszervarázs

Elkészítés:

Az olajon megpirítom az apróra vágott hagymát, hozzáadom a felszeletelt gombát. Fűszerezem 1 kávéskanál Knorr Gyros Fűszervarázzsal. Amikor a gomba a levét elfőtte, hozzáadom a rizst, és átforgatom az olajon. Ezután felöntöm a 6,5 dl hideg vízzel elkevert Knorr Milánói makaróni Rafinériával.

Fedő alatt, gyenge tűzön, néha kevergetve 20-25 perc alatt készre főzöm. Ízlés szerint sózom, borsozom, és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom.

Az étel dúsítható esetleg sonkával, reszelt sajttal. Pikánsabbá tehetjük, ha 1 dl vizet 1dl száraz fehérborral helyettesítünk.

Hasonló receptek