Gombás ragu

Gombás ragu

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg spárga
  • 3 késhegynyi szerecsendió
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 dl tejszín
  • 1 kiskanál ételízesítő
  • 1 evőkanál finomra vágott snidling
  • őrölt bors
  • 40 dkg csiperkegomba
  • 1 fej hagyma
  • 3 dkg margarin

Elkészítés:

Elkészítés:

Főzzük meg sós vízben a megtisztított spárgát, majd szűrjük le! A gombát megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd megpirítjuk egy serpenyőben.

Egy másik serpenyőben, forró vajon megfonnyasztjuk az összevágott hagymát, hozzáadjuk a gombát és a spárgát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval meghintjük. Ügyelve az állandó kevergetésre, nagy lángon még 5 percig pároljuk. Kihűtjük.

Oldjuk fel az ételízesítőt a borban, majd adjuk hozzá a tejszínhez! Ezt rakjuk rá a zöldségekre! Főzzük össze 2 perc alatt az összetevőket! Snidlinggel díszítve tálaljuk.

Neked ajánljuk