Gombás-mustáros pulykaragu

Gombás-mustáros pulykaragu

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2+4 ek. zsiradék
  • 50 dkg gomba
  • 1 fejhagyma
  • 50 dkg pulykacomb
  • bors
  • 5 ek. mustár
  • 1 dl fehérbor
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 fél ek. tárkony
  • 1 kis pohár tejföl
  • 1 ek. liszt

Elkészítés:

Pirítsd meg a gombát 2 ek. zsiradékon.

Pirítsd meg a hagymát is a maradék zsiradékon, dobd rá a felkockázott husit, pirítsd tovább. Fűszerezd sóval, borssal, mustárral, és miután már van színe, öntsd fel fehérborral.

Fedő alatt párold puhára a husit.

Szórd meg a finomra vágott petrezselyemmel, tárkonnyal és az előzőleg lepirított gombával, majd habard be az egészet.

Neked ajánljuk