Gombás-májas töltött káposzta

Gombás-májas töltött káposzta

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók 2 személyre:

  • 5-6 levél édeskáposzta
  • 12,5 dkg előfőzött barna rizs
  • 1/2 konzerv vörösbab
  • 4-5 fej gomba
  • bors
  • 1 pohár natúr joghurt
  • 10 dkg csirkemáj

Elkészítés:

Elkészítés:

Főzzük puhára a káposztaleveket!

Kockázzuk fel a csirkemájat! Szeleteljük fel a megmosott gombafejeket! Főzzük puhára a rizst sós, forró vízben!

Töltsük bele a puhára főtt káposztalevelekbe a következő hozzávalókat: rizs, máj, gomba, bab. Tekerjük fel, mint a töltött káposztát! Tegyük kiolajozott tepsibe, majd ízesítsük meg a fűszerekkel! Öntsük rá a joghurtot!

Süssük készre bő fél óra alatt 180 fokon!

Hasonló receptek