Gombás-májas töltött káposzta

Gombás-májas töltött káposzta
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 személyre:
  • 5-6 levél édeskáposzta
  • 12,5 dkg előfőzött barna rizs
  • 1/2 konzerv vörösbab
  • 4-5 fej gomba
  • bors
  • 1 pohár natúr joghurt
  • 10 dkg csirkemáj
  • 6 levél édeskáposzta
  • 12,5 dkg előfőzött barna rizs
  • 1/2 konzerv vörösbab
  • 5 fej gomba
  • bors
  • 1 pohár natúr joghurt
  • 10 dkg csirkemáj

Elkészítés:



Főzzük puhára a káposztaleveket!

Kockázzuk fel a csirkemájat!
Szeleteljük fel a megmosott gombafejeket!
Főzzük puhára a rizst sós, forró vízben!

Töltsük bele a puhára főtt káposztalevelekbe a következő hozzávalókat: rizs, máj, gomba, bab.
Tekerjük fel, mint a töltött káposztát!
Tegyük kiolajozott tepsibe, majd ízesítsük meg a fűszerekkel!
Öntsük rá a joghurtot!

Süssük készre bő fél óra alatt 180 fokon!