Gombás-lecsós sertéscomb

Gombás-lecsós sertéscomb

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 6 szelet sertéscomb
  • 20-30 dkg szeletelt gomba
  • 1 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db közepes hagyma
  • piros arany
  • gulyáskrém
  • bors
  • liszt
  • olaj

Elkészítés:

Elkészítés:

A kiklopfolt, sózott és lisztben megforgatott hússzeletek süssük ki forró olajban. Miután mindkét oldalát átsütöttük, csepegtessók le.

A megmaradt olajban dinszteljük meg a felaprított hagymát. Tegyük hozzá az elősütött hússzeleteket, piros arannyal, gulyáskrémmel és borssal ízesítjük. A felaprított paradicsomot és paprikát is adjuk hozzá és öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje és pároljuk a hús megpuhulásáig.

A vége felé adjuk hozzá a gombát és süssük készre!

Neked ajánljuk