Gombás-krémes karaj

Gombás-krémes karaj

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéskaraj
  • 30 dkg gomba
  • 1 fej hagyma
  • 2 dl tejszín
  • liszt
  • pirospaprika
  • bors

Elkészítés:

A húst kiklopfoljuk, utána ízesítjük borssal és átforgatjuk lisztben. Serpenyőben pirítjuk, kevés olajon. A felaprított hagymát is megdinszteljük olajon, és rajta pirítjuk a felszeletelt gombát. Mielőtt kész lenne, még pirospaprikával hintjük, majd tejszínt öntünk rá ( vagy tejföllel felesben, így krémesebb lesz), utána átforraljuk, sűrítjük és ha szükséges, akkor utánaízesítjük.

Neked ajánljuk