Elkészítés:
A húst egészen apróra összevágjuk. A gombát, a póréhagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. Az olajat serpenyőben felhevítjük, rádobjuk a pórét. Rövid kevergetés után hozzáadjuk a húst, átpirítjuk. Sóval, borssal, a római köménnyel és a chilivel ízesítjük. Felöntjük kevés vízzel és megpároljuk.
A gombát is a serpenyőbe tesszük, a borral felöntjük, megszórjuk a fokhagymával és a rozmaringgal. Még 10 percig főzzük, majd félrehúzzuk.
A kenyereket megpirítjuk, ráhalmozzuk a gombás ragut, és megszórjuk a reszelt sajttal. A sütőt forró (grill) fokozatra állítjuk, és a szendvicset 2 perc alatt megpirítjuk. Paradicsommal vagy ízlés szerint salátával tálaljuk.
Megjegyzés:
Fotó: RAS / Recepttár
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Egyszerű ételek
,
45 perc alatt elkészülő ételek
,
Előételek
,
Főételek
,
Marhahúsos ételek
,
Gombás ételek
,
Sajtos ételek