Gombás-gesztenyés tészta

Gombás-gesztenyés tészta

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 30 dkg szélesmetélt
  • 15 dkg erdei gomba
  • őrölt rózsabors
  • 2-3 dkg jeges vaj
  • 15 db hámozott, előfőzött gesztenye
  • 1 csokor kakukkfű

Elkészítés:

Elkészítés:

Főzzük meg a tésztát sós vízben!

Futtassuk meg vajon a feldarabolt gombákat! Ízesítsük sóval és borssal! Adjuk hozzá a darabolt gesztenyét, a kakukkfüvet és fél decit a tészta főzőlevéből! Pároljuk 3 percet, majd húzzuk félre!

Tegyük hozzá a jeges vajat, majd a serpenyőt rázogatva várjuk meg, míg elolvad benne!

Neked ajánljuk