Gombás-gesztenyés tészta

Gombás-gesztenyés tészta
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 30 dkg szélesmetélt
  • 15 dkg erdei gomba
  • őrölt rózsabors
  • 2-3 dkg jeges vaj
  • 15 db hámozott, előfőzött gesztenye
  • 1 csokor kakukkfű
  • 30 dkg szélesmetélt
  • 15 dkg erdei gomba
  • őrölt rózsabors
  • 3 dkg vaj
  • 15 db gesztenye
  • 1 csokor kakukkfű

Elkészítés:



Főzzük meg a tésztát sós vízben!

Futtassuk meg vajon a feldarabolt gombákat!
Ízesítsük sóval és borssal!
Adjuk hozzá a darabolt gesztenyét, a kakukkfüvet és fél decit a tészta főzőlevéből!
Pároljuk 3 percet, majd húzzuk félre!

Tegyük hozzá a jeges vajat, majd a serpenyőt rázogatva várjuk meg, míg elolvad benne!