Gombás csoda

Gombás csoda

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • ételízesítő
  • 1 gerezd fokhagyma
  • majoránna
  • 0,5 dl tejföl
  • 2 fej hagyma
  • 20 dkg gomba
  • 2 db tojás
  • 10 dkg sonka
  • 8 szelet karaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • bors
  • liszt
  • olaj
  • 1 teáskanál fűszerpaprika

Elkészítés:

Elkészítés:

Klopfoljuk ki a karajt! Főzzük meg a tojásokat, majd negyedeljük el! Szeleteljük fel a sonkát!

Tegyünk 1-1 sonkát és tojást a húsokra, majd tűzzük meg hústűvel! Hempergessük bele a lisztbe, majd süssük meg forró olajon!

Pároljuk üvegesre a felkockázott hagymát és szalonnát!

Szórjuk meg a fűszerpaprikával, majd tegyük bele a hústekercseket! Ízesítsük ételízesítővel, sóval, borssal, fokhagymával és majorannával! Ha már majdnem kész, tegyük bele a felszeletelt gombát, majd főzzük készre az ételt! Habarjuk be!

Hasonló receptek