Gombás csoda

Gombás csoda
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • ételízesítő
  • 1 gerezd fokhagyma
  • majoránna
  • 0,5 dl tejföl
  • 2 fej hagyma
  • 20 dkg gomba
  • 2 db tojás
  • 10 dkg sonka
  • 8 szelet karaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • bors
  • liszt
  • olaj
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • ételízesítő
  • 1 gerezd fokhagyma
  • majoránna
  • 0,5 dl tejföl
  • 2 fej hagyma
  • 20 dkg gomba
  • 2 db tojás
  • 10 dkg sonka
  • 8 szelet karaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • bors
  • liszt
  • olaj
  • 1 teáskanál fűszerpaprika

Elkészítés:



Klopfoljuk ki a karajt!
Főzzük meg a tojásokat, majd negyedeljük el!
Szeleteljük fel a sonkát!

Tegyünk 1-1 sonkát és tojást a húsokra, majd tűzzük meg hústűvel!
Hempergessük bele a lisztbe, majd süssük meg forró olajon!

Pároljuk üvegesre a felkockázott hagymát és szalonnát!

Szórjuk meg a fűszerpaprikával, majd tegyük bele a hústekercseket!
Ízesítsük ételízesítővel, sóval, borssal, fokhagymával és majorannával!
Ha már majdnem kész, tegyük bele a felszeletelt gombát, majd főzzük készre az ételt!
Habarjuk be!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti