Gombás-csirkés penne

Gombás-csirkés penne

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg penne tészta
  • 2 db csirkemell
  • 30 dkg gomba
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 nagy fej lilahagyma
  • 1 kis pohár tejföl (175g)
  • 1 kis pohár joghurt
  • mustár
  • liszt
  • bors

Elkészítés:

A gombát és a hagymát megtisztíjuk, felszeleteljük. A csirkemellet kis kockákra vágjuk. Közben a tésztát is lehet főzni.

A hagymát meg párolom és rádobom a csirkemellet. Ezt is kicsit pirítjuk, és jöhet a gomba, majd só, bors. Lassú tűzön, fedő alatt kezdjük főzni.

A tejfölt, a joghurtot és a mustárt összekeverjük kevés lisztel. 4. Amikor már majdnem teljesen puha a hús, ráöntjük a fenti keveréket. Kevergetve kicsit összefőzzük. A végén hozzáadjuk a pennét.

Hasonló receptek