Gombás csirkepaprikás

Gombás csirkepaprikás

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb
  • 25 dkg csiperkegomba
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 dkg fokhagyma
  • olaj
  • pirospaprika
  • őrölt fehérbors
  • 5 dkg paradicsom
  • 5 dkg tv-paprika
  • 2 dl tejföl
  • 5 dkg liszt

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát a zsiradékon megfuttatjuk.

Hozzáadjuk a pirospaprikát, beletesszük a megtisztított csirkecombokat, a feldarabolt paradicsomot és paprikát, a csiperkegombát, felöntjük vízzel, ízesítjük a fűszerekkel, és készre főzzük.

Végül hozzákeverjük a tejfölből és lisztből készült habarást. Vajas galuskával tálaljuk.

Hasonló receptek