Gombás-borsós pulykaragu

Gombás-borsós pulykaragu

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg pulykacomb
  • 50 dkg tészta
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db pörköltkocka
  • 2 ek. tejföl
  • 1 tk. pirospaprika
  • liszt
  • olaj
  • bors
  • őrölt kömény

Elkészítés:

A combot kifilézem és felkockázom.

Felaprítom a vöröshagymát, fokhagymát és kis olajon dinsztelem, pirospaprikával hintem és színtelenre sütöm, majd vízzel felöntöm, hogy ellepje.

Ha a hús félkész, akkor mehet bele a zöldborsó, felszelt gomba, így főzöm készre, végül lisztes tejföllel habarom.

Eközben a tésztát kifőzöm sós vízben és a raguval együtt tálalom.

Neked ajánljuk